• Aktualizácia údajov

    Dáta z programu aScAgenda boli aktualizované
  • Poďakovanie

    Touto cestou sa chceme poďakovať všetkým, ktorí včera 18.4.2024 prispeli ľubovoľnou čiastkou do zbierky Deň narcisov a spoločne sme tak vyzbierali krásnu sumu 1043,50 €. Ukázali sme tak empatiu, podporu a spolupatričnosť s ľuďmi, ktorí potrebujú našu pomoc.  Ďakujeme žiakom, zamestnancom školy a občanom nášho mesta!

  • ŠKD - odd. B vych. Slováková

    Príprava darčekov pre budúcich prvákov.

  • Otvorená hodina pre predškolákov

    Vo štvrtok 11. apríla navštívili našu školu predškoláci. Oboznámili sa s prostredím, s našimi prvákmi si vyskúšali zopár aktivít a na záver sme si  spolu zaspievali a zantacovali. Veríme, že sa im v škole páčilo a už sa tešia do prvej triedy.

  • Triedne rodičovské združenie

    Triedne rodičovské združenie

    Riaditeľstvo ZŠ pozýva rodičov na triedne rodičovské združenie, ktoré sa uskutoční dňa 16.4.2024 (t.j. utorok) o 15.30 h. na ul. Štúrova 1115 a o 16.00 h. na ul. Hviezdoslavova 1462.

    Žiaci 9.B triedy budú mať triedne rodičovské združenie dňa 18.4.2024 (t.j. štvrtok) o 15.30 h.

    Triedy 1.B a 4.B nebudú mať triedne rodičovské združenie zo zdravotných dôvodov vyučujúcich. Ak by mali rodičia záujem, môžu sa informovať cez edupage u triednej pani učiteľky.

  • Karneval

    V piatok 5.4.2024 sa uskutočnil školský karneval. Kvôli vysokej chorobnosti detí bol preložený z fašiangového obdobia. Napriek už jarnej atmosfére prišli detí oblečené v krásnych kostýmoch. O zábavu a program sa postarali naše deviatačky, ktorým ďakujeme. Ďakujeme tiež rodičom a sponzorom, ktorí sa postarali o to, aby žiadna maska neodišla bez odmeny. Sú to: Pavol Pollák – vodoinštalačné kúrenárske práce, Marián Kvačkaj KM – elektro, ReLink – p. Kučera, Šír T. – servis tlakových kanalizácií, p. Franer Július, Kerkosand – p. Zálešaková, MB – Elektro p. Bača, Peter Michálek – výroba nábytku, Fabex group s.r.o. p. Fábry, Odevy u Romana, Chcem tričko.sk p. Palkovičová, Papiernictvo Adis Office Senica, Cestovná agentúra Hellas Travel, Hurban Trade, P-tour Podolský, SUBESTAV stavevniny - p. Hájková. Ďakujeme a tešíme sa na budúci rok. 

  • Školský pohár SFZ - okresné kolo

    Dňa 10.4.2024 sa konalo okresné kolo školského pohára SFZ chlapcov, ktorého sa zúčastnilo 11 škôl okresu Senica. Naši žiaci bojovali v skupine A, kde súperili s I. ZŠ Senica, II. ZŠ Senica, III. ZŠ Senica a ZŠ Borský Mikuláš. Ďakujeme našim žiakom za reprezentáciu školy. Do ďalších turnajov prajeme veľa športových úspechov.

  • Veľkonočné pohľadnice pre starkých 

    Žiaci našej školy pripravili veľkonočné pohľadnice pre starkých v zariadení pre seniorov v našom meste. Veríme, že im želania žiakov 5.A triedy vyčarili úsmev na tvári a priniesli im radosť počas sviatočných dní.

  • Preventívna aktivita na elokovanom pracovisku

    Dňa 11.4.2024 sme sa so žiakmi 3.C a 4.C na elokovanom pracovisku porozprávali o priateľstve, problémoch v priateľstve, ich riešeniu a rozvíjaní priateľstva.

  • Preventívna aktivita

    Dňa 10.4.2024 sa v 7. A uskutočnila preventívna aktivita "Tak som to nemyslel/a!" zameraná na pochopenie a sebaprezentáciu.

  • Vyhodnotenie súťaže o najkrajšiu jarnú výzdobu

    Na prvom stupni to boli triedy – 1.A, 3.A, 3.B, 4.C Na druhom stupni 5.A, 6.A, 6.B a 7.A Výhercom gratulujeme. Zapojiť sa môžete do poslednej, letnej prázdninovej výzdoby triedy, ktorú budeme hodnotiť začiatkom mája. Máte teda dostatok času porozmýšľať a naladiť sa aj výzdobou triedy na leto. Tešíme sa na vaše nápady.  

  • Noc s Andersenom

    Dňa 5.4.2024 sa na našej škole uskutočnilo podujatie Noc s Andersenom. Zúčastnilo sa ho 120 žiakov, ktorí čítali rozprávky, riešili rôzne zábavné úlohy, pracovné listy, ilustrovali rozprávky, spievali a tancovali. Pani učiteľky im pripravili pohostenie - pizzu, malinovku, sladkosti a rôzne maškrty. Podujatia sa zúčastnili aj žiaci elokovaného pracoviska. Vďaka za pekný a poučný večer patrí pani učiteľkám: Melišovej, Fasurovej, Komornej, Suchej, Michálkovej, Ševčíkovej, Deščíkovej a Gálovej.

  • Veľkonočné vyučovanie v 1.A

    Žiaci 1. A triedy strávili posledný predsviatočný deň vyučovaním s veľkonočnou tematikou. Napísali veľkonočný vinš, vyfarbili obrázky a vyzdobili si kraslice.

  • Veľkonočná výstavka

    Dňa 27.3.2024 žiaci 1.stupňa pripravili výstavku veľkonočných vajíčok,kuriatok,zajačikov...Tvorili ich na hodinách výtvarnej výchovy a pracovného vyučovania.

  • Svetový deň vody

    Svetový deň vody si každoročne pripomíname 22.marca. Žiaci 4. ročníka sa zúčastnili edukatívnych zážitkových aktivít v Centre voľného času Beťárik. Vyskúšali si stvárniť kolobeh vody, prakticky skúmali povrchové napätie vody a riešili úlohy o vode.

  • Veľkonočné vyučovanie v 1.B

    Žiaci si vypočuli veľkonočný príbeh, vyriešili veľkonočné úlohy, naučili sa veľkonočné vinše a na záver si vyzdobili vajíčka, ktoré si zobrali domov aby si skrášlili sviatky jara so svojimi blízkymi. Pekné veľkonočné sviatky prajeme všetkým žiaci 1.B.

  • Geografická olympiáda

    Žiak 9. B triedy Timotej Vrablec sa zúčastnil školského kola Geografickej olympiády, v ktorom získal prvé miesto. Postúpil do okresného kola, kde získal druhé miesto. Vďaka tomuto úspechu sa zúčastní krajského kola. Ďakujeme mu za vzornú reprezentáciu školy a želáme mu veľa úspechov v krajskom kole.

  • Projekt NOE

    Na hodinách Náboženskej výchovy žiaci spoznali príbeh starozákonného Noeho. Žiakov tento príbeh zaujal a krásne ho umelecky stvárnili žiaci 4. A a 4 C triedy.

  • Návšteva volebnej miestnosti

    Dňa 25.03.2024 si žiaci ôsmeho ročníka prakticky zopakovali učivo z občianskej výchovy o voľbách návštevou volebnej miestnosti. Videli ako vyzeral volebný lístok na voľbu prezidenta SR, čo je plenta a volebná urna.

  • Veľkonočné vyučovanie v 4.B

strana:

Novinky

Kontakt

  • Základná škola, Štúrova 1115, 908 41 Šaštín-Stráže
    Štúrova 1115

Fotogaléria